MEER DAN 30 JAAR ERVARING

PROFESSIONELE DESKUNDIG

KWALITEIT

KLANTTEVREDENHEID

VERANDA

Hoewel de veranda / tuinkamer een tussenvorm van de serre en uitbouw is, dient zij ook als rustplek. Behalve het romantische imago van de veranda, is deze ook bedoeld als sfeervolle beschutting. Een eigen overdekt terras in uw achtertuin. U geniet letterlijk buiten van de zon en bent tegelijkertijd beschermd voor weer en wind.

Beleef vanaf nu het gevoel van vakantie in uw eigen huis.

SERRE

’s Winters het gevoel hebben dat u midden in uw tuin zit terwijl u zich warm binnen bevindt. Of ’s zomers juist kunnen genieten van de bloeiende natuur? Dat is wat onze serre voor u kan betekenen. Een fijne kamer die tijdens elk jaargetij licht en/of zon biedt. De “ruimtewinst” zorgt voor een comfortabele plek waarin u uren kunt doorbrengen. U ontvangt er vrienden, vindt er rust of gebruikt het als werkruimte. Wat u ook voor ogen heeft, de serre wordt werkelijk een extra stuk van uw huis. Bovendien geeft de serre meerwaarde aan uw woning.

LICHTSTRAAT

Veel mensen kiezen voor een plat dak op hun veranda of aanbouw. Dat neemt helaas vaak veel licht weg. Dat kan u perfect oplossen met een lessenaars of zadeldak lichtstraat. Zo valt er opnieuw veel daglicht binnen en creëert u ook een ruimer gevoel.