Een uit- of aanbouw aan huis

Een aanbouw of uitbouw creëert op een vrij eenvoudige manier meer leefruimte in uw huis. Wij weten bij Verandalux maar al te goed hoe dat op een vakkundige en doeltreffende manier te volbrengen. Met een serre of veranda zorgt u ervoor dat die aanbouw ook een hele ruime indruk geeft met veel natuurlijke lichtinval. Uw reeds gebouwde uitbouw kan ook meer lichttoetreding verkrijgen door de plaatsing van een lichtstraat.

De ideale aanbouw voor het moderne huis

Het concept van een aanbouw of uitbouw aan uw huis is eenvoudig uit te leggen: u bouwt naast uw bestaande woning iets anders ernaast dat er tegen ‘gekleefd‘ zit. Vaak is het zo dat de verbinding tussen de bestaande woning en de uitbouw gescheiden wordt met een tussendeur. De mogelijkheden van een aanbouw voor uw huis zijn zeer divers. Zo heeft u de keuze uit veranda’s, serres, lichtstraten, terrasoverkappingen enzovoort. Neem zeker een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van een mooie uitbouw aan een huis.

Eerlijke prijzen voor de uitbouw aan uw huis

De prijs kan variëren door een aantal van factoren. Logischerwijs is een grotere aanbouw uiteraard duurder dan een kleinere. De prijs per extra meter wordt verrekend in de kosten. Daarnaast is het gebruikte materiaal ook een zeer belangrijke factor. Ieder materiaal heeft zijn eigen prijs. Zo is de prijs van hout, staal en ruwbouw verschillend van elkaar. Met deze diensten staan wij voor u klaar in de ruime omgeving van Amsterdam en Utrecht.

Deel u wensen en wij bieden advies

Verandalux is de geschikte partner om u te helpen. Van landelijke, moderne tot romantische uitbouw van uw huis met ontzorging van A tot Z; alles is bij ons mogelijk. Wenst u meer advies omtrent uw uitbreidingsplannen? Neem contact met ons via 0650526121 en krijg een principeschets! Het is tevens mogelijk om eenvoudig online een offerte aan te vragen.