Lichtstraat op een plat dak

Met een lichtstraat op uw plat dak krijgt uw ruimte meer natuurlijke lichtinval. Hierdoor lijkt uw veranda of aanbouw een stuk ruimer. Bij helder weer kan de mooie blauwe lucht bovendien een extra kleurenschakering creëren in uw huis. Bij Verandalux kijken we graag naar uw wensen en ideeën. Iedereen heeft namelijk een eigen visie voor een lichtstraat op hun plat dak.

Een moderne lichtstraat op een plat dak in uw woning

Veel mensen kiezen voor een plat dak op hun veranda of aanbouw. Dat neemt helaas vaak veel licht weg. Dat lost u perfect op met een lessenaars of zadeldak lichtstraat. Bij een lessenaars lichtstraat loopt het glas af naar één zijde. Met vele persoonlijke aanpasmogelijkheden is deze optie zeer geschikt voor een moderne en strakke aanbouw. De zadeldak variant leent zich daarnaast voor elk type ruimte. De typische puntvormige lichtstraat is flexibel toe te passen op elk plat dak. Alle lessenaars of zadeldak lichtstraten maken wij zelf volledig op maat in ons eigen atelier. We houden optimaal rekening met de afmetingen, hellingsgraad, materialen en glassoort die u verkiest. Het is ook mogelijk om uw lichtstraat zelf te plaatsen. Dan bereiden wij alles voor en zetten we u op weg voor een geslaagde zelfplaatsing van uw lichtstraat.

Maak uw wensen kenbaar

Voor de plaatsing van uitgebreide glasaanbouw, zoals een veranda of serre, staan wij ook klaar in de ruime omgeving van Amsterdam en Utrecht. Ziet u een lichtstraat op uw plat dak wel zitten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 0650526121.