Serrebouw

Serrebouw biedt de ideale oplossing om uw woning te vergroten. Met een serre, verzorgd door ons bouwbedrijf, vergroot u de lichttoetreding naar uw woning. Met een woonserre hoeft u niet bang te zijn voor lichtverlies zoals bijvoorbeeld bij een plat dak. Een beslissing over de aanpassing of uitbreiding van uw woning neemt u niet over één nacht ijs. Serrebouw valt of staat met een goede voorbereiding. Heeft u al langer het idee om uw woning uit te breiden met een groot uitzicht op uw tuin? Dan helpen wij als bouwbedrijf graag om uw serre te realiseren.

Vakkundige serrebouw volgens uw idee

U hebt zelf misschien al wat schetsen of ideeën op papier gezet over hoe uw woonserre er uit moet zien. En dan komt het moment dat een deskundige van het bouwbedrijf aan uw idee voor een woonserre gaat werken. Iemand die u wijst op de voor- en nadelen van de verschillende constructies en mogelijkheden. Dit is de perfecte samenwerking om tot een mooi en kwalitatief hoogwaardige aanvulling van uw woning te komen bij Verandalux. We helpen u daarom graag verder in de ruime omgeving van Amsterdam en Utrecht.

Een keurig afgewerkte serre door een bedreven bouwbedrijf

Een serrebouw wordt ook wel tuinkamer of woonserre genoemd en in België staat het bekend als een veranda. In alle gevallen is een woonserre een uitbouw aan uw huis met een glazen dak en/of wanden. De constructie van al onze serres is van aluminium. Aluminium is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Uw serre is daardoor een eenmalige investering waar u lang van profiteert zonder extra kosten voor onderhoud. Neem een kijkje in ons portfolio om de mogelijkheden van serrebouw te ontdekken.

Ideeën voor uw aanbouw? Wij staan voor u klaar!

Zou u graag een open uitbouw aan uw woning willen waar u geniet van een mooi buitenzicht, ongeacht het seizoen? Dan is een serre van ons bouwbedrijf dé oplossing. Een offerte aanvragen is heel makkelijk via het online formulier of door te bellen naar 0650526121. Daar beantwoorden we tevens ook al uw vragen over een woonserre.